Drawing competition

Sakarā ar noteikto AK stāvokli valstī un ierobežojumiem komunikācijā un pasākumu organizēšanā, mēs pārceļam “Zīmējumu konkursa”  uzvarētāju noteikšanu un interesantāko zīmējumu izstādes izveidi uz šī gada jūnija mēnesi!

Bet zīmējumus gan varat sūtīt visu maija mēnesi! Tos varat ievest salonā “Magma” , nosūtīt mums pa pastu vai ieskanētā veidā-elektroniski!

 

Mūsu pieprasījums pēc ūdens ir pieaudzis tiktāl, ka dabiskais ūdens cikls tam vairs netiek līdzi.

Piesārņojums, kuru galvenokārt izraisa kanalizācijas noplūdes un ķīmiskas vielas, ir padarījis tīru ūdeni par retu un vērtīgu patēriņa preci…

 

Uzņēmuma “MAGMA” projekta “Atbildība par katru pilienu” ietvaros, dodamies uz Rīgas Pirmsskolas izglītības iestādēm, lai stāstīt bērniem par ūdens vērtību un nepieciešamību apzināties un taupīgi apieties ar pieejamo dzeramo ūdeni!

 

Organizējam zīmējumu konkursu Rīgas bērnudārzu  5-6 gadus jaunajiem audzēkņiem!

 

Bērniem jāuzzīmē zīmējums par tēmu “Kā es mājās lietoju ūdeni”.

 

Zīmējums jānosūta uzņēmumam “MAGMA”:

 

pa pastu:   Rīga, Katrīnas dambis 18a, Latvija, LV-1045;

 

elektroniski:  marketings.2@magma.lv ;

 

ievedot personīgi:   Salons “Magma”, Rīga, Katrīnas dambis 18a

 

Interesantākie zīmējumi tiks izstādīti salonā “Magma” jūnija mēnesī.

 

Ņemot vērā esošo situāciju sakarā ar ārkārtas situāciju un ir aizliegti sabiedriskie pasākumi, ekskursijas un muzeju apmeklējumi, mēs izmainām balvu interesantāko darbiņu autoriem no ekskursijas uz ūdensapgādes muzeju uz taustāmu pārsteigumu!

 

Mūsu bērni ir tie, kas rūpēsies par planētu Zeme nākotnē! Mēs-pieaugušie esam  atbildīgi par to, kādas zināšanas un resursus nododam viņiem!

Comments (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.