Magma MOSBUILD2018 izstādē

MAGMA eksporta komanda ir atgriezusies no dalības izstādē.  Jaunumi iespaidi un iegūta vērtīga pieredzi no dalības lielākajā
Austrumeiropas un Āzijas būvniecības un apdares/celtniecības materiālu izstādē MOSBUILD 2018, kas norisinājās no 2.- 5.aprīlim Maskavā.

Dalība izstādē bija daļa no MAGNETIC LATVIJA un Latvijas Investīcijas un Attīstības Aģentūras organizētās
misijas. Misijas mērķis ir  Latvijas produktu konkurētspējas veicināšanu eksporta tirgos. MAGMA, kā Latvijas
ekonomikas atbalstītājs un priekšzīmīgs nodokļu maksātājs, izmantoja savas produkcijas eksporta paplašināšanai.

MAGMA jau vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar sanitārtehnikas un jaucējkrānu tirgošanu un jau gandrīz 10 gadus.
Ar savu firmas zīmi Latvijā komplektē jaucējkrānus savā industriālajā santehnikas kvartālā, kas atrodas starp Katrīnas Dambi, Piena ielu un Mazā Piena ielu. Dalība izstādē MOSBUILD 2018 sniedza kārtējo apstiprinājumu par MAGMA produkta kvalitāti un augsto konkurētspēju ar vadošajām jaucējkrānu ražotāju rūpnīcām visā Eirāzijā. Izstādes apmeklētāji izmantoja iespēju apskatīt jaunākās uzņēmuma MAGMA jaucējkrānu kolekcijas. Apmeklētāji vēlējās noskaidrot tehniskās detaļas un nianses, kuras MAGMA jaucējkrānus padara par kvalitatīvu produktu ar ilgstošu garantiju. Neslēpts bija arī izstādes apmeklētāju prieks, uzzinot, ka tiešām produkta pievienotā vērtība tiek radīta Rīgā, Latvijā.

Liela daļa izstādes apmeklētāju bija pārsteigti par to, ka MAGMA produkti pagaidām vēl nav Krievijas tirgū. Tas
vēlreiz apliecina, ka uzņēmums tiek uzskatīts par līdzvērtīgu, to salīdzinot ar atpazīstamākajiem Eirāzijas jaucējkrānu ražotājiem. Jau tuvākajā laikā uzņēmuma eksporta speciālisti turpinās darbu pie iesāktajām iestrādēm, lai pildītu uzņēmuma vienu no galvenajiem mērķiem – iznest Latvijas vārdu pasaulē. Uzņēmumam tas viennozīmīgi ir pa spēkam ar izvēlēto virzienu.

Jūsu priekam un ērtībai, SIA MAGMA!

Produkts pievienot vēlmju sarakstam
Produkts pievienots salīdzināšanai.