Экологические решения в смесителях MAGMA

Kasetne ar diviem ūdens plūsmas režīmiem

Ekonomiskā kasetne, kas nodrošina iespēju darboties ar jaucējkrānu divos plūsmas režīmos. Sākotnēji atverot jaucējkrānu, tas standartā darbojas ekonomiskās plūsmas režīmā, bet pēc tam, pavirzot vairāk uz augšu, jaucējkrāns sāk darboties otrā režīma plūsmā, kad ūdens daudzums vairs netiek taupīts. Šī funkcionalitāte ir ērta sevišķi virtuves jaucējkrāniem: ja nepieciešams izskalot tikai vienu glāzi, pietiek ar ekonomisko ūdens plūsmu, savukārt, ja nepieciešams uzpildīt katlu ar ūdeni, tad svarīgāk to izdarīt ātri, nevis gaidīt, kamēr ekonomiskās plūsmas režīmā pietecināsiet to pašu ūdens tilpumu.

 

Kasetne ar cold-start funkciju

Parasti esam pieraduši estētiskuma saglabāšanas nolūkos, pēc ūdens jaucējkrāna lietošanas rokturi novietot vidus pozīcijā. Standarta kasetnes vidus pozīcijā ūdens ir sajaukts remdenā vai siltā temperatūrā. Tas nozīmē, ka reizēs, kad mums būtu derīgs pat auksts ūdens, mēs izmantojam nepamatoti daudz karsto ūdeni. Kasetņu ražotāji ir izdomājuši vienkāršu veidu, kā šādas situācijas novērst - apmānīt lietotāju viņa standarta darbībās, proti, siltās un aukstās ūdens vienmērīgās sajaukšanas punktu novirzīt no iepriekšējās vidus pozīcijas vairāk uz kreiso pusi. Tā rezultātā, atverot ūdeni vidus pozīcijā, tas būs vēss / auksts. Tas, savukārt, nozīmē, ka Jums būs mazāk jāpatērē karstais ūdens (samazināsies karstā ūdens rēķins / ūdens boildera uzsildīšanas izmaksas) ikdienas lietošanā.

 

Aeratori ar plūsmas ierobežošanu

Jebkuram aeratoram pamata funkcija ir ierobežot ūdens patēriņu, sajaucot ūdeni ar gaisu (no tā tad arī nosaukums aerators) kā arī izmantojot ciešākus filtrus. Ūdens plūsmas ierobežošana ar aeratoru ir sevišķi piemērota keramiskās izlietnes jaucējkrānam, kur pārsvarā ūdens nepieciešams tikai roku nomazgāšanai vai zobu skalošanai. Varam nodrošināt ekonomiskos aeratorus ar dažādu ūdens plūsmas caurlaidību (sākot no 8l/min līdz 4/5l min un pat mazāk, ja tiešām ir tāda nepieciešamība).

 

Dušas klausule ar gaiss+ūdens tehnoloģiju

Vannas jaucējkrāniem aeratoru likt nav ieteicams, jo tas nozīmē, ka, lai uzpildītu vannu, Jums būs nepieciešams krietni ilgāks laiks, un, jo ilgāk tecināsiet silto / karsto ūdeni vannā, jo ātrāk atdzisīs ūdens. Līdzīgi kā jebkuram jaucējkrānam, kur aerators var nodrošināt ūdens plūsmas ierobežošanu, tāpat arī pašai dušai var izmantot speciālu tehnoloģiju, kur tekošais ūdens tiek samaisīts kopā ar gaisu, lai ūdens strūklu nemainītu, bet ūdens patēriņu samazinātu līdz pat 30%.