Izlietnes sviras maisītājs YUKON,RAV Slezák
  • Tikai tiešsaistē
Izlietnes sviras maisītājs YUKON,RAV Slezák

Izlietnes sviras maisītājs YUKON,RAV Slezák

YU126.5
2-3 nedēļas
58,30 €
AR PVN piegādā 1-4 nedēļas laikā

 
Basin lever mixer  YUKON,SLEZAK-RAV without waste ceramic cartridge of 35 mm diameter KA3514 flexible connecting tubes 360 mm long, diameter of 1/2”,3/8 “  Warranty:        In the body of the mixer - 10 years      On ceramic cartridge  - 6 years      On the surface coating in chrome,gold - 6 years      Spare parts - 12 months This mixer can be combined with a showe, bath mixers in a series of YUKON SLEZAK-RAV
Valsts
Čehija
Tips
Izlietnes jaucējkrāns
Garantija
10 gadi
Izteka
fiksēta
Materiāls
misiņš
Montāža
uz virsmas
Kārtridža tips
Keramiskais
Aerators
Neoperl MA0001
Augstums
133 mm
Kārtridža diametrs
35mm
Rokturis
Svira
YU126.5

"Mūsu produktu klāsta lielākais lepnums ir ūdens jaucējkrāni, kurus izgatavojam arī pēc pasūtījuma. Taču mums ir arī aksesuāri, piemēram, speciāli jaucējkrāni vannām, dušām un citiem. Mēs paši projektējam, konstruējam, izgatavojam, montējam un iesaiņojam akumulatorus. Un, ja mums ir vajadzīgas īpašas detaļas, mēs vēršamies tikai pie uzņēmumiem, kuriem patiešām uzticamies."

Vairāk informācijas par Rav Slezak šeit.

Jums arī varētu patikt

Product added to wishlist
Product added to compare.

Mēs augstu vērtējam Jūsu privātumu. Mēs izmantojam sīkdatnes, lai uzlabotu Jūsu pārlūkošanas pieredzi, rādītu personalizētas reklāmas vai saturu un analizētu mūsu datplūsmu. Noklikšķinot uz "Pieņemt visu", Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.