QUADRON FELICITY T LINE SteelQ kitchen faucet with pull-out spout and shower function / graphite metal / copper nano PVD
QUADRON FELICITY T LINE SteelQ kitchen faucet with pull-out spout and shower function / graphite metal / copper nano PVD
  • Jauns
QUADRON FELICITY T LINE SteelQ kitchen faucet...
QUADRON FELICITY T LINE SteelQ kitchen faucet...

QUADRON FELICITY T LINE SteelQ kitchen faucet with pull-out spout and shower function / graphite metal / copper nano PVD

3623521_T1PVDC1
2-3 nedēļas
310,62 €
AR PVN piegādā 1-4 nedēļas laikā

 
FELICITY kitchen faucet beautiful, slim and tall faucet with pull-out spout timeless design, faucet that fits both rectangular and round sinks! thanks to the pull-out spout water reaches every place in the sink faucet elements made of high quality stainless steel Stainless steel is a material whose surface is perfectly smooth (without pores), so that microorganisms and dirt do not adhere to it. It is hygienic and can be easily cleaned. Specification: type: standing, single lever shape: U material: stainless steel head: ceramic (reduces the possibility of scale deposits and impurities) spout: pull-out height: 44 cm shower function: yes fixing: QFix supplied with: 2x G 3?8 inch connection hose, 60 cm long guarantee: 5 years
Valsts
Polija
Garantija
5
Materiāls
Tērauds
Sērija
Quadron UNIQUE
3623521_T1PVDC1

KAD PIEREDZE PĀRTAPA PANĀKUMĀ

Quadron ir zīmols, ko iedzīvinājuši un izstrādājuši kaislīgi cilvēki – cilvēki ar lielu pieredzi virtuvei paredzēto produktu jomā, kuras sirdī ir izlietne. Mēs pārvēršam savu labāko pieredzi risinājumos, kas pielāgoti klienta vajadzībām un prasībām. Mūsu mērķis ir nodrošināt augstākās kvalitātes produktu, kas vienlaikus ir skaists un praktisks.

Mūsu Quadron Bill 120 izlietnes un Gemma virtuves jaucējkrāna apbalvošana ar starptautisko Red Dot Design balvu apliecina mūsu dizaina inovāciju un katras detaļas izsmalcināto kvalitāti.

Quadron produkti ir ne tikai moderns izskats, bet arī produkta garantija ilgmūžībā, pateicoties augstas kvalitātes GraniteQ un SteelQ materiālu izmantošanai PVD tehnoloģijā.

Tās ir viegli uzturēt tīras un izturīgas pret ķīmiskās vielas un daudzu veidu nogulsnes. Materiāls, no kura izgatavotas izlietnes ir izturīgs pret biežām un augstām temperatūras svārstībām, kas ļauj bez maksas izmantot, nesabojājot produktu.

Fusion GlassQ -

ir inovatīva divu materiālu kombinācija ar izcilu īpašību: rūdīta stikla virsmas ar tērauda bļodām. Sakarā ar gludo un neporainu virsmu, tiem raksturīga paaugstināta higiēna, kas ir ārkārtīgi svarīgi vietā, kur veicam virtuves darbus. Mūsdienīgs dizains - pieskaņots citiem virtuves iekārtu elementiem, piemēram, stikla nosūcējam, keramikas plītij, plāksnēm vai modernas stikla apdares virsmas starp darba virsmas un virtuves skapja.

Pieejams plašā variantu klāstā: melnā un baltā kombinācijā ar SteelQ un SteelQ PVD tērauda bļodām!

Lejuplādēt QUADRON katalogu šeit. 

Pasūtiet QUADRON produkciju no mums - oficiālajiem QUADRON pārstāvjiem Latvijā!

Izlietnes   Jaucējkrāni   Aksesuāri

Product added to wishlist
Product added to compare.

Mēs augstu vērtējam Jūsu privātumu. Mēs izmantojam sīkdatnes, lai uzlabotu Jūsu pārlūkošanas pieredzi, rādītu personalizētas reklāmas vai saturu un analizētu mūsu datplūsmu. Noklikšķinot uz "Pieņemt visu", Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.